Projectes

Treballem per a administracions, institucions, organitzacions socials i comunitats.
____________________________________________________________________________

     
Ciudades posibles  

CIUDADES POSIBLES
Apuntes para el debate sobre la nueva Constitución de Chile

Aquest llibre és una contribució al debat sobre una nova Constitució per a Xile des d'un tema concret: la ciutat.

Veure o descarregar el llibre

     
Crítica Urbana  

CRÍTICA URBANA
Revista de Estudios Urbanos y Territoriales

Projecte col·laboratiu internacional que busca aportar experiència crítica per a la transformació dels nostres entorns. Es publica cada dos mesos des del mes de juliol de 2018.
www.criticaurbana.com

 

     
 

SOMOS PATRIMONIO
Construyendo la memoria del barrio Lastarria-Bellas Artes

Publicació de la guia basada en la investigació SOMOS PATRIMONIO. Desenvolupament urbà i patrimoni al barri Lastarria-Bellas Artes, a Santiago de Xile.
     
 

EL PEU DEL FUNICULAR DE VALLVIDRERA
Història d'un barri

Publicació del llibre basat en la investigació AL PEU DE LA MUNTANYA. Història i desenvolupament urbà del barri Peu del Funicular, a Barcelona.
     
 

LA SEBAP I EL MAR
La primera Exposició Marítima Espanyola de1872

El Museu Marítim de Barcelona i la Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del País van publicar el llibre que respon a la investigació sobre el paper de la SEBAP en relació con l'activitat marítima de Barcelona en el segle XIX.   
 

10 CLAUS PER COMPRENDRE EL PATRIMONI

Disseny i realització de material de sensibilització sobre el patrimoni cultural, amb el patrocini de la Comissió Nacional Espanyola de Cooperació amb la UNESCO.

Descarregar materials de treball
(català) (castellano) (galego)

     
 

BARCELONA CIUTAT PORT
Dinàmiques de transformació del litoral

Investigació dels impactes de projectes al front marítim de Barcelona. Publicació de web, seminari a la Universitat de Barcelona i la seva publicació a la revista acadèmica Biblio3w, núm. 1049 .

www.ciutatport.com

   
 

AL PEU DE LA MUNTANYA
Història i desenvolupament urbà del barri Peu del Funicular.

Investigació històrica urbana, anàlisi de tipologies, creixement urbà i memòria del barri Peu del Funicular, situat a la ciutat de Barcelona, al peu de la Serra de Collserola.   
 

LA SEBAP I EL MAR
La primera Exposició Marítima Espanyola. Barcelona 1872.

Projecte de recerca guanyador del Premi d'Investigació D. Gubau i Rosell Mañè i Pelfort i Xinxò, de la Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del País.
   
 

COLOMARS DE TIERRA DE CAMPOS

Anàlisi del valor patrimonial i paisatgístic dels colomars de Tierra de Campos (Castilla y León). Reportatge fotogràfic finalista del Certamen de Fotografía sobre Cultura Popular del Ministerio de Cultura d'Espanya.   
 

EXPOSICIÓ LA REVOLUCIÓ DE L'AIGUA A BARCELONA

Equip assessor en la investigació i documentació per a l'exposició del Museu d'Història de Barcelona MUHBA. Participació en la publicació del llibre-catàleg i elaboració d'itinerari d'una ruta pels safareigs del barri d'Horta.   
 

PLA TERRITORIAL SECTORIAL D'HABITATGE DE CATALUNYA

Elaboració i redacció del Pla. Vicenç Casals, membre de l'equip dirigit per Josep Maria Vilanova,  2010. Premi d'Investigación de la XI Bienal Española de Arquitectura y Urbanismo 2011.

 


   
 

VII ENCUENTRO DE PATRIMONIO. MIRANDO FERROL

Coordinació de la Trobada Nacional d'Associacions per a la Defensa del Patrimoni Cultural. Seminaris, visites i publicació del llibre Mirando Ferrol. Ciudad, patrimonio y paisaje.

 


   
 

ESTUDI DEL PARK GÜELL

Estudi de fluxes de visites, impacte de les activitats i de la fragilitat arquitectònica del conjunt del Patrimoni Mundial de la UNESCO. Institut Municipal de Parcs i Jardins. Àrea de Medi Ambient. Ajuntament de Barcelona.

 

   
 

HISTÒRIA D’HOMES I DONES RENTANT LA ROBA

Documentació  i Inventari de Safaretjos Públics en els Municipis del Barcelonès i Baix Llobregat. Projecte guanyador dúna beca de l'Inventari de Patrimoni Etnològic de Catalunya. Departament de Cultura. Generalitat de Catalunya.


   
 

HABITANTES DEL DESIERTO   

Elaboració i publicació de Web i CD interactiu amb el desenvolupament històric urbà de San Pedro de Atacama. Xile. Primer premi del Fondo Nacional de las Artes para la Difusión del Patrimonio. Ministerio de Educación y Cultura de Chile.     
 

HISTÒRIA TERMAL DE CALDES DE MONTBUI

Publicació de l'estudi integral de la vida mèdica, social i econòmica en la vila termal, des de l'antiguitat fins a l'actualitat. Ajuntament de Caldes de Montbui.